Lucian Lipcanu

  • București
Psiholog clinician
Psihoterapeut integrativ
  • Experiență 3 ani
  • 200 lei
Despre

Sunt Lucian, psiholog clinician cu drept de liberă practică și psihoterapeut integrativ în formare, membru al Colegiului Psihologilor din România.

Cred că relația terapeutică este principalul factor de schimbare în cadrul terapiei, iar aceasta se construiește pe respect, bunăvoință și onestitate. Tu iei hotărârile pentru viața ta, iar eu sunt alături de tine și te însoțesc în acest demers, punându-ți la dispoziție, cu toată deschiderea, cunoștințele, grija și atenția mea. În terapie, eu nu ocup o poziție superioară, ci sunt aici să te însoțesc pe tine într-un demers. Tu ești expertul în propria ta viață.

Sunt de părere că nu există rețete sau metode perfecte care să dea aceleași rezultate pentru toți oamenii. Noi suntem ființe complexe în care se reunesc mai multe dimensiuni – emoțional, spiritual, cognitiv, comportamental și fiziologic. Rolul meu este acela de a te ajuta în explorarea și integrarea acestor planuri, astfel încât tu să fii capabil să îți rezolvi problemele, să ai acces la potențialul propriu, să atingi un nivel mai înalt de funcționalitate și să ai o calitate a vieții mai bună.

Cred că asumarea responsabilității pentru propriile emoții, gânduri și acțiuni este primul pas spre creștere și dezvoltare. Dacă ești de acord cu acest lucru, putem începe împreună o colaborare fructuoasă.

Te pot ajuta în materie de
Depresie
Anxietate
Traumă
Relații
Despărțiri
Probleme în cuplu
Gestionarea emoțiilor
Stimă de sine
Gestionarea stresului
Tulburări ale somnului
Tulburări de alimentație
ADHD
Fobii
Dezvoltare personală
Servicii
Terapie Individuală
  • 50 minute
  • 200 lei
Terapie adolescenți
  • 50 minute
  • 200 lei
Consiliere psihologică
  • 50 minute
  • 200 lei
Studii
Psihologia Traumei, Evaluare Clinică și Intervenție Terapeutică – Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București - Diplomă de Master
Clinical Mental Health Sciences MSc – University College London (UCL) - Master of Sciences
Psihologie – Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București - Diplomă de Licență
Mindx.ro este o platformă de popularizare a psihologilor cu drept de liberă practică în România..
Dacă vă aflați într-o stare de urgență apelați 112
Dacă sunteți într-o stare suicidală, vă rugăm să contactați TelVerde Antisuicid la 0800 801 200