De când mă știu mi-au plăcut poveștile. Dar nu poveștile clasice, basmele cu prinți, prințese și zâne ci poveștile reale, istoriile de viață ale oamenilor așa cum s-au întâmplat ele. Cu bune și cu rele. Dintotdeauna a existat o parte din mine avidă după toate aceste povești, după cunoașterea tainelor și celor mai ascunse detalii ale vieții oamenilor. Dornică să aflu și să explorez gânduri, emoții, sentimente, comportamente, motivațiile de zi cu zi ale celorlalți, ce îi face fericiți, ce îi întristează, ce îi liniștește dar mai ales, cum aș putea să îi ajut pe ceilalți, cum aș putea să le fac existența mai ușoară, ce instrumente aș putea să le ofer astfel încât viața lor să capete un sens și ei să conștientizeze acest sens. Ani mai târziu am aflat că toate acestea poartă o denumire și reprezintă o profesie – psihologia, psihologul și psihoterapia, iar atunci am știut că mi-am descoperit sensul în viață.
Cariera ca psiholog clinician am început-o în anul 2015 atunci când, la scurt timp după finalizarea studiilor de licență din cadrul facultății de psihologie a Universității Titu Maiorescu, am început să profesez ca psiholog în departamentul persoane cu handicap al direcției de asistență socială din București. Doi ani mai târziu, am finalizat studiile masterale în specialitatea Psihologie clinică, hipnoză și terapii de scurtă durată din cadrul Universității Titu Maiorescu.
Din anul 2016 activez în practica privată iar activitatea pe care o desfășor presupune atât evaluarea psihologică – aplicarea instrumentelor și testelor psihologice în vederea stabilirii nivelului de dezvoltare psihologică, stabilirea psihodiagnosticului și a planului terapeutic – cât și consilierea psihologică, în special a tulburărilor de dispoziție, tulburărilor anxioase și de personalitate.